1983

Megkezdődik a Nebuló papírragasztó gyártása. A vízbázisú ragasztó először olajozó flakonokban került a boltok polcaira.

1986

Kifejlesztésre kerül a kenőfejes tubus a folyékony ragasztóhoz, amelynek köszönhetően a kisgyerekek számára is könnyebbé vált a ragasztás.

1992

A piaci visszajelzések alapján a 65 grammos kenőfejes ragasztó mellett bevezetésre kerül a 45 grammos kiszerelés is.

1996

A ragasztók műanyag alkotóelemeinek gyártása már saját fröccsöntő- és flakonfúvó gép segítségével valósul meg.

1997

A termékkör Ragacs Rudi márkanév alatt 8 és 15 grammos ragasztó stiftekkel bővül. Ezek a termékek a márka első nem saját gyártású, távol-keleti importjai.

2004

A családi ház alagsorából a raktározás és a gyártás saját tulajdonú telephelyre költözik, ahol a gyártás a mai napig zajlik.

2011

Generációváltás történik és megalakul a Nebu-Chem Kft. Dr. Lőrincz Miklós nyugdíjba vonul, és a sok éve sikeresen működő vállalkozást fiaira hagyja.

2012

A termékek egységes, új arculatot kapnak, a ragasztó stiftek is Nebuló márkanéven kerülnek a boltok polcaira. Gyurmaragasztóval és elszíntelenedő ragasztó stifttel bővül a termékkör.

2013

A Nebuló márka fennállásának 30 éves jubileuma. A márka erősségét mi sem mutatja jobban, mint ez a szép kerek évforduló, és a több millió darab kenőfejes ragasztó, ami felhasználásra került.

2014

A Nebuló portfólió színező termékekkel egészül ki. A termékpaletta színes ceruzával, festékekkel, zsírkrétával, olajpasztellel és filctollal bővül. Ebben az évben találkozhatnak először a vásárlók a Nebuló figurával a csomagolásokon.

2016

Az iskolaszer kínálat tovább bővül, teljesen új termékek a gyurmák és az ecsetek. 2016-ra elmondhatjuk, hogy a Nebuló egy ragasztó márkából iskolaszer márkává nőtte ki magát.

PARTNEREINK

Büszkék vagyunk stabil, sok esetben több évtizedes partnerkapcsolatainkra, legyen szó beszállítóinkról vagy vásárlóinkról.