NÓZI INHALÁLÓ STIFT

Kellemes frissítő, mentolos illat!

Az 1983 óta gyártott Nózi inhaláló stift kellemes, frissítő mentolos illat. Az elmúlt több mint 30 évben milliók használták megelégedettséggel.

Keresse a patikákban, gyógynövény boltokban, drogériákban, illetve egyes kereskedelmi láncok üzleteiben.

A Nózi stiftek az orr nyálkahártyájával kerülnek érintkezésbe. Az orrüregben található szaglószerv sejtjei agyidegsejtek. Ezáltal az illatok, szagingerek közvetlenül az agy limbikus – korábban szaglóagy – rendszerére hatnak. Ezen a részen található a szaglás központja, de a limbikus rendszer felel a közérzetért is, hiszen a limbikus rendszer tevékenységén keresztül az egyes pszichés és érzelmi állapotok molekuláris formát öltenek, hatva az agy, és ez által egyéb testrészek működésére.

Fentiek miatt a szagingerek hatást gyakorolhatnak a közérzetre, ezáltal az életműködésre, ennek köszönheti növekvő népszerűségét az aromaterápia.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Csavarja le a Nózi stift védőkupakját, tartsa az egyik majd másik orrlyukához és lélegezzen mélyeket. Használat után törölje meg a stiftet és tekerje vissza rá a védőkupakot. A Nózi legfeljebb 4–5 napig (naponta 3-4 alkalommal) használható folyamatosan. Rendeltetésszerű használat mellett egészség- és környezetkárosító hatások nem lépnek fel. Ha használat közben ujjaival megérintené a stift védőkupak alatti részét is, ne nyúljon a szeméhez, ajkához, amíg kezét nem tudta megmosni.

FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK

A Nózi alkalmazása nem ajánlott bármely alkotójával szembeni túlérzékenység, allergia, valamint hörgői asztma (astma bronhiale)esetén. Esetleges kockázatokról kérdezzen meg szakembert. A Nózi használata nem ajánlott a terhesség- és a szoptatás ideje alatt, valamint három év alatti gyermek esetében! Rendeltetésszerű használatát nem ismerő, illetve azt betartani nem képes személy, kisgyermek elől elzárva tartandó!